Tvrtka JSN COMON d.o.o. jedan je od najvećih hrvatskih dobavljača uređaja za profesionalnu rasvjetu kazališnih i drugih scenskih prostora – od rasvjetnih konzola i dimmer pojačala rasvjete, do rasvjetnih tijela.

Zahvaljujući dobroj poslovnoj suradnji s nizom renomiranih svjetskih proizvođača sustava scenske rasvjete, JSN COMON d.o.o. korisnicima nudi optimalna rješenja sukladno njihovim potrebama, profesionalnu podršku pri projektiranju sustava scenske rasvjete, dobavljanje i kvalitetnu montažu elemenata navedenih sustava te njihovo održavanje i servisiranje.

Kao neki od primjera dosad izvedenih projekata tvrtke JSN COMON d.o.o. mogu se navesti scene Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Zagrebačkog kazališta mladih, koje su u potpunosti opremljene dimmer jedinicama najnovije generacije proizvođača ADB. Od istog su proizvođača u ponudi i jedni od – na svjetskom tržištu – trenutno najkvalitetnijih kazališnih reflektora koji koriste konvencionalne izvore svjetla (halogene žarulje).

JSN COMON d.o.o. posebnu pozornost posvećuje primjeni rasvjetnih tijela s LED izvorima svjetla u kazalištima: premda još uvijek ne mogu zamijeniti konvencionalne reflektore, razvojem tehnologije LED jedinica u bliskoj je budućnosti primjena ovih uređaja sve izglednija, i to zbog niza prednosti kao što su ušteda energije, vijek trajanja LED izvora i jednostavnije upravljanje.