JSN COMON d.o.o. ovlašteni je partner vodećeg svjetskog proizvođača u području upravljačkih sustava, tvrtke CRESTRON.

CRESTRON tehnologija temelji se na jedinstvenom upravljanju prostorom (kontrola i automatizacija upravljanja audio i video opremom, rasvjetom, zasjenjivačima, zavjesama, sustavom grijanja i hlađenja, itd.) uz pomoć ekrana osjetljivog na dodir jednostavnog za korištenje, daljinskog upravljača, tipkovnice ili čak automatski, prema unaprijed zadanim parametrima.

Uz široku primjenu u objektima različitih namjena – od konferencijskih i polivalentnih dvorana i soba za sastanke, do muzeja, hotela i obrazovnih ustanova – rješenja izvedena sustavom CRESTRON pojednostavljuju ugradnju, korištenje, održavanje i nadogradivost.

Crestron upravljački sustav uspješno je implementiran u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu i Kongresnoj dvorani hotela Laguna Parentium u Poreču.

Crestron DigitalMedia sustav
„Samo potpuno integrirana rješenja“

Crestron DigitalMedia (DM®) cjelovito je rješenje za upravljanje i distribuciju digitalnih audio–video signala i upravljačkih signala, bilo u kongresnim i konferencijskim dvoranama ili u korisnikovom domu.

Bez obzira na ulazni signal, Crestron DigitalMedia prenosi signale od visoke do ultra-visoke (4K) rezolucije na svakom zaslonu u objektu – s jedne platforme i uz besprijekorno funkcioniranje.

Koristeći fleksibilnu, skalabilnu arhitekturu, sustav Crestron DigitalMedia prihvaća analogne, digitalne i upravljačke signale, kao što su napredni EDID, CIK i USB, te ih mrežno prenosi putem HDMI®, HDBaseT®, cat5e ili optičkog vlakna, odnosno H.264 video streamingom. Integracijom streaminga na istoj platformi, Crestron DigitalMedia donosi najbolje od oba svijeta – moć računalne mreže za isporuku sadržaja na mobilne uređaje i destinacije diljem svijeta, uz pouzdanost point-to-point veze .